Despre noi

Despre noi

SC ANTOANET T CONT SRL   se adreseaza:
–     Intreprinderilor mici si mijlocii
–    Persoanelor fizice autorizate
–    Societatilor care trec prin perioade aglomerate si au nevoie de sprijin profesionist
–    Recomandam solutii optime pentru gestionarea fondurilor companiei dvs.
–    Experienta profesionala si calitatea serviciilor oferite de noi sunt probate de cresterea continua a numarului de clienti precum si de mentinerea cu succes a colaborarilor de lunga durata.
–    Preluam riscurile dvs, prin asigurarile facute de noi. Sunteti acoperiti de raspunderea contractuala. Va reprezentam interesele, in perioada controlelor fiscale. Castigati timp si va puteti concentra asupra obiectivelor firmei dvs, eliminand grijile activitatii financiar contabile, a depunerii numeroaselor declaratii si raportari la diverse institutii ale statului.

–    Asiguram servicii contabile si de management  financiar-contabil la cele mai inalte standarde si in concordanta cu legislatia in vigoare;
–    Venim in sprijinul dumneavoastra prin colaborarea cu personae juridice sau fizice autorizate in domeniul: juridic, recuperare creante, evaluarea imobilizarilor, inventariere.

–    Acest mod de lucru si beneficiile obtinute prin intermediul serviciilor noastre se traduc in progres, eficienta, succes. Cu siguranta veti fi multumiti de seriozitatea, promtitudinea si flexibilitatea cu care ne oferim serviciile clientilor.
–    Evident contabila completa
–    Refacerea evidentei contabile
–    Inventariere
–    Relatia cu institutiile statului

Puteti evita amenzile neplacute datorate unei contabilitati defectuoase.
Datorita importantei majore pe care o prezinta corecta preluare a unei contabilitati, asigurarea continuitatii si comparabilitatii datelor din trecut, serviciile noastre sunt axate cu preponderenta pe situatii specifice si amanunte care caracterizeaza activitatea societatii dumneavoastra din punct de vedere contabil.